Слідкуйте за нами

02-10-2017
      30 вересня у стінах читальної зали відбулась приємна  подія  –  вечір-знайомство «Кременчуцька зіркова галерея в інтер’єрі світу».   Захід був присвячений творчості доктора технічних наук, професора кафедри інформаційно-управляючих систем КрНУ імені М.Остроградського, барда, поета і прозаїка Ігоря Васильовича Шевченка.  Він пише  вірші, музику і виконує авторські композиції під гітару. Окрім цього у нього є власний сайт, де розміщені його творчі здобутки під псевдонімом Ігор Сєдой.
     Присутні змогли насолодитися прекрасним виступом митця: чудовим співом під акомпанемент електрогітари, проникливими віршами та прозовими творами. Також ми дізналися багато про його життєвий та творчий шлях. Запрошений гість поділився спогадами про роки своєї молодості, показуючи світлини, афіши, які ілюстрували найважливіші етапи його творчого життя. Людмила Воробйова, в минулому працівник управління культури, головний режисер міських заходів проникливо читала уривки з прозових творів автора. У залі панувала атмосфера романтичного настрою, звучали мелодії та пісні різних років, різноманітні за стилем та змістом. Музикант із задоволенням спілкувався з публікою та ділився творчими планами на майбутнє.
    Відвідувачі тепло приймали виступ Ігоря Шевченка, щиро аплодували і дякували за чудовий вечір. Були й музичні вітання від наших талановитих користувачів. Після заходу люди ще довго ділились враженнями та спілкувались із автором. В книзі «Відгуків та пропозицій» наші читачі залишили приємні слова про враження від проведеного заходу.

 

 

 





Коментарі: Залишити коментар
 
X