Слідкуйте за нами

29-09-2017

Дорогі колеги та друзі! Дорогі трудівниці та користувачі бібліотек!

Прийміть мої найщиріші вітання з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек!

В цей день професійного свята наше суспільство віддає данину шани подвижникам бібліотечної справи, людям, які присвятили своє життя служінню народу, книзі, знанням. ХХІ століття, визнавши одним із своїх головних пріоритетів вільний обмін і доступ до інформації, об’єктивно поставило професію бібліотекаря у перший ряд найнеобхідніших і актуальних.

Наші бібліотеки славляться скрізь - джерело радості, духовної сили, помічник у житті і в творчій праці. Саме бібліотекарі роблять велику і благородну справу - дарують щастя спілкування з книгою.

З самого дитинства у свідомості більшості наших співвітчизників бібліотека залишається дивною країною мрій і сподівань, у якій кожна людина торує власний шлях до знань, до вершин мистецтва, формує свою індивідуальність, відкриває для себе безмежний світ добра. Саме ви, дорогі бібліотекарі, є творцями цієї країни і вірними провідниками у ній.

В цей святковий день прийміть сердечні вітання і щиру вдячність за вашу невтомну працю та душевне багатство. Хай кожний прийдешній день життя буде щедрим на добро, приносить мир і злагоду!

 

 

 З повагою,

 директор Кременчуцької міської ЦБС для дорослих, С.О.Нужна

Коментарі: Залишити коментар
 
X