Слідкуйте за нами

27-09-2017
        1 жовтня світова спільнота відзначає День людей похилого віку, а в Україні це ще  й День ветерана. Цій даті приурочений поетичний акорд «Летить поезія на крилах осені», що відбувся 25 вересня в бібліотеці-філії №4.
       На свято до бібліотеки завітало чимало сивочолих людей, за плечима яких значний життєвий і віковий досвід. Їх щиро привітали зі святом бібліотекарі, а також молодь, присутня на заході, висловивши свою повагу та вдячність за їхню неоціненну мудрість і підкресливши тим самим одвічний зв’язок поколінь.
       Вже давно стало доброю традицією запрошувати місцевих письменників на гостину до бібліотеки. Не стало винятком і це свято. Сьогодні у нас відбулася зустріч з творчим, щирим, відкритим до спілкування місцевим поетом з літературного об’єднання «Славутич» Володимиром  Михайловим, який прочитав свої вірші. Старенькі зі сльозами на очах слухали проникливі вірші поета про щастя, кохання, розлуку, швидкоплинність часу та життя взагалі. Молодь також  з задоволенням познайомилася з творчістю поета.
       Захід закінчився,але присутні не поспішали розходитись,ділилися між собою спогадами про молоді роки, яких уже не повернеш, про пережите та наболіле, щиро дякували літератору за влаштований відпочинок для душі  та бажали нових творчих злетів. 

 

 

 

 

 





Коментарі: Залишити коментар
 
X