Слідкуйте за нами

04-09-2017
    Ось і минуло літо, пролунав перший дзвоник і розпочався перший урок для школярів. День знань у цьому році присвячений тому, щоб допомогти дітям зрозуміти важливість Європейського шляху України, її приналежності до європейської сім’ї народів. Працівники читальної зали ЦМБ імені М. Горького прийшли привітати учнів 10-ї школи 10-Б класу і провели урочистий перший урок «Україна-Європа».

 


   У вступному слові ведуча розповіла основну інформацію про Євросоюз, учні дізналися, чому така велика увага приділяється формуванню нового європейського світогляду молоді як майбутнього нашої держави. Діти активно долучалися до бесіди, мали нагоду поділитися враженнями і спогадами про свій власний відпочинок, адже деяким з них пощастило навіть побувати у Європі. Після цього діти із задоволенням переглянули відео «Загадкова Європа» і одразу ж змогли проявити свою ерудицію у цікавій вікторині, присвяченій даній тематиці. 

 

 


    У підсумку уроку ми знову звернулися до визначних досягнень нашої Батьківщини, її духовних традицій, культурних надбань і видатних постатей, які прославили нас на весь світ, переглянувши мультимедійні арт-пазли «Обереги вічності». А насамкінець всі учні на жовто-блакитній квітці мрії написали найщиріші побажання для нашої рідної неньки-України. І цей символ і образ омріяної країни завжди буде залишатися в наших серцях як ідеал, якого ми прагнемо.

 





Коментарі: Залишити коментар
 
X