Слідкуйте за нами

01-09-2017
      Ось і закінчилося літо. На календарі 1 вересня – початок нового навчального року, хвилюючий день в житті школярів, студентів, вчителів та батьків. Для когось навчальні заклади вперше розкриють свої двері у світ науки, у світ знань, а хтось продовжить своє навчання. У одних попереду будуть довгі шкільні роки, а для інших через рік розпочнеться доросле життя.  Перший день осені…. Його  дзвоник лунає весело і дзвінко. Він дарує нам  радість надій, мрій та нових зустрічей.
     Свято Першого вересня –  свято всієї України. За традицією, бібліотека-філія №4  запросила до себе старшокласників ЗОШ №26 на перший урок «Україна – європейська держава».
     Дуже актуально, що навчальний рік розпочався з розмови про сучасну незалежну Україна, яка є спадкоємицею багатовікового державотворчого досвіду. Своє головне завдання Україна вбачає в утвердженні європейських цінностей і стандартів в політиці, економіці, соціальній сфері. А для цього  потрібна  енергія, праця, любов та не байдужість до того, що відбувається в громаді, Батьківщині, світі. Тож, від молоді залежить, якою буде наша Україна.
     Приємною несподіванкою для учнівської молоді був візит гостей –військовослужбовців в/ч 3059 Національної гвардії України, які привітали школярів зі святом 1 Вересня.

 

 

 

 

 

 


     Колектив бібліотеки-філії №4 теж вітає всіх з Днем Знань! Бажаємо  учням і вчителям міцного здоров’я, терпіння, творчої наснаги, а головне – щирого прагнення до знань. Нехай новий навчальний рік буде для вас успішним і всі ваші бажання стануть реальністю!



Коментарі: Залишити коментар
 
X