Слідкуйте за нами

14-08-2017
В читальній залі ЦМБ ім.Горького оформлена виставка-пазл читацьких переваг «Українська книга : уподобання  користувачів» Пожвавлення літературного процесу в нашій країні сприяє формуванню цікавої української літератури. Користувачі активно читають прозові, поетичні твори, документи з українознавства, народознавства та етнографії, прикладну літературу (книжки про хобі, самовчителі, корисні поради тощо), літературно - художні періодичні видання. Зріс інтерес не лише до творчості «метрів», а до нового покоління письменників,які пишуть про молодь і для молоді. 

 

 

Незважаючи на провокативні тексти Юрка Іздрика, Сергія Жадана, Ірени Карпи та ін.- вони користуються стабільним попитом. Справжні чоловіки  читають чоловічий роман( якісний екшн)  Гостросюжетні сентиментальні романи   подобаються, насамперед жінкам. Вікові категорії  читаючих містичні пригоди від 12 до 80 років. Психологічні новели   - дуже потужний жанр- читають усі категорії користувачів 



Ми, бібліотекарі - посередники між читачами та книгою. Використовуючи увесь комплекс заходів з  популяризації української книги ,  ми робимо  все можливе, щоб читання стало культурною звичкою кожної людини. 

 


Коментарі: Залишити коментар
 
X