Слідкуйте за нами

07-08-2017
     Основна тенденція останніх років – втрата виняткової ролі читання в житті суспільства. Без читання немислима інтеграція особистості в багатонаціональну культуру, що включає весь комплекс духовних, матеріальних, інтелектуальних рис, систем світогляду, традицій, що характеризують суспільство. 
     Програми з популяризації книги та читання реалізуються із залученням у бібліотеки всіх категорій населення, необхідною складовою сучасної просвітницької діяльності сьогодні є велика кількість масових та цікавих заходів, серед яких і соціальна акція «Biblioplace – територія рівних можливостей», яка пройшла біля відділу читальної зали ЦМБ імені М.Горького 5 серпня.

 

 

 

     В ході акції бібліотекарі представили у вигляді широкого перегляду весь спектр різноманітної літератури, яка наявна у фондах читальної зали: художню, галузеву, краєзнавчого напрямку та періодичні видання. Окрім цього, перехожим роздавали яскраві інформаційні буклети, створені спеціально для соціальної акції, в яких було відображено всі можливості та напрямки діяльності сучасної бібліотеки, різноманітні заходи, до яких може долучитися кожен бажаючий. 

 

      Кременчужанам було запропоновано відвідати читальну залу, записатися та скористатися усіма послугами та допомогою, яку може надати бібліотека. Акція досягла своєї мети, працівники зуміли донести до загалу ідею універсальності та актуальності бібліотеки як місця, де можна не лише знайти літературу на будь-який смак, а й освітнього центру, осередку культури, спілкування, творчості та відпочинку. Як результат – бібліотека поповнилась новими читачами, а також цікавими фото на згадку.



Коментарі: Залишити коментар
 
X