Слідкуйте за нами

12-07-2017

 

   Життя людини – це калейдоскоп подій та вражень, що постійно змінюються. У вирі інформації, з якою кожного дня стикається сучасна людина, хочеться знайти найцікавіше та найзмістовніше.


І книга тут відіграє далеко не останню роль.

 А для того, щоб користувачам бібліотеки було зручніше орієнтуватися у «книжковому світі» відділ абонементу ЦМБ ім. М.Горького підготував «Аrt-парад книжкових новинок».


   До уваги користувачів представлені книги на різні смаки та уподобання. Тут і детективи та трилери, історичні романи та романи про кохання, але особливо хотілося б виділити бестселери, які читають у всьому світі.

 

   Роман «Син Начальника сиріт» перекладений майже двадцятьма мовами, приніс Адаму Джонсону декілька літературних відзнак, найвищою з яких є Пулітцерівська премія за кращий художній твір 2013 року.

 

   Або не менш захоплива книга Лорана Гунеля «Бог завжди подорожує інкогніто». Як не пропустити в житті можливості, які воно нам пропонує? Як реалізувати свої мрії? На відміну від інших книжок із психології – це не перелік правил, а захоплива розповідь про історію життя паризького юнака, до якої хочеться приєднатися.


   А взагалі, чи можливо визначити, яка книга найкраща? Мабуть, що ні, адже у кожного свої смаки. Тому – приходьте! Обирайте! Читайте!

Коментарі: Залишити коментар
 
X