Слідкуйте за нами

07-06-2017

 

Літо… Тепло… Чудовий настрій… А хіба може бути інакше, коли буяє навкруги зеленню природа?

      Промінчики лагідного теплого сонечка, пташині переспіви, різноманітні квіти. Все навколо наповнюється кольорами, звуками і запахами. Хочеться повною мірою насолодитися новими відчуттями, змінити буденний настрій на радісне, яскраве, позитивне. І все це дає нам природа.   

 

 

       Ми часто говоримо: "Природа - наш дім". А для того, щоб природою можна було насолоджуватись, потрібно обов’язково піклуватися про неї. Виховувати добре та гуманне відношення до навколишнього середовища, любов до природи має кожна людина з раннього дитинства.

 

 

     5 червня Генеральна Асамблея ООН проголосила Всесвітнім днем охорони навколишнього середовища. Саме цій даті був присвячений захід – екологічний пінг-понг «Загадки живої природи», який відбувся в бібліотеці-філії № 4. До філії завітали найменші мешканці Молодіжного, учасники літнього табору відпочинку ЗОШ № 26.

 

 

     Свято проходило у формі гри. Ведучі запрошували дітей до живого спілкування. У кожного з присутніх була можливість показати свої знання з природознавства, взявши участь у еко-вікторині про птахів, тварин та рослинний світ. Із зав’язаними очима діти малювали своїх домашніх улюбленців, вміло та швидко рахували квасолю, «варили борщ», готували салати та баклажанну ікру. З допомогою м’яча малеча брала участь у веселій грі «Їстівне-неїстівне».

      Малі непосиди веселились, раділи так щиро, що нам, дорослим, захотілось ще хоч на незначний час повернутись до країни Дитинства. 


      У читальній залі для маленьких відвідувачів також був організований книжковий натюрморт з нових та гарно ілюстрованих книг про рослинний та тваринний світ.

 


 

Коментарі: Залишити коментар
 
X