Слідкуйте за нами

18-05-2017
    З нагоди 138-ї річниці від дня народження видатного українського державного та політичного діяча  Симона Петлюри відділ читальної зали ЦМБ імені М.Горького 16 травня провів  історичний портрет «Симон - як символ» для студентів КрНУ імені Михайла Остроградського.
   Феномен Петлюри як політика й лідера нації, що виявився під час революції й підсилився в роки захоплення більшовиками України, став визначальним для українського руху опору. Симон Васильович Петлюра - відважний борець за незалежну українську республіку.

 

 


     Ведуча заходу, бібліотекар, ознайомила присутніх з життєвим шляхом С.В.Петлюри, його громадською й політичною діяльністю.

 

      Для молоді був створений тематичний перегляд літератури та організований показ відео «Поборники незалежності. С.В. Петлюра», після якого всі разом долучились до створення історичного гроно «Симон Петлюра», де студенти схематично відобразили основну інформацію про видатну історичну постать.

      Аудиторія проявила неабияку цікавість до заходу, адже Симон Петлюра- – це видатний державний діяч, який привертає увагу своєю неординарністю та винятковістю. На сьогоднішній день такий образ є символічним для нашої країни, він надихає всіх героїв України, котрі намагаються добитися незалежності своєї Батьківщини.




Коментарі: Залишити коментар
 
X