Слідкуйте за нами

12-05-2017
     У травні українці відзначають низку свят, які покликані виховувати почуття патріотизму у молодого покоління. Це і День матері, і Всеукраїнський день вишиванки і ,безсумнівно, – День перемоги над нацизмом у Європі.
    Саме з цього приводу 10 травня на урок патріотизму до бібліотеки-філії №3 завітали учні  ЗОШ №22 та користувачі бібліотеки. А підготували захід спільно з бібліотекарями давні друзі нашої книгозбірні – студенти університету третього віку Крюківського району.
     Ведуча заходу Яценко Ганна Василівна  розповіла учням про значення почуття патріотизму у житті кожного громадянина України,   учні висловлювали власні думки про поняття «патріотизм». 

 

 

 

 

 

     Далі мова пішла про найдорожчу людину у житті кожного – про матір. Присутні згадували пісні та поезії, які присвячені матері, читали власні вірші про маму.

 

     Друга частина уроку патріотизму була присвячена Дню перемоги над нацизмом у Європі. Студенти університету виконували пісні часів Другої світової війни, читали вірші про війну, а учні, в свою чергу, підготували розповіді та показували фотознімки своїх прадідів, які пройшли через горнило тієї жахливої війни. Такий символічний «зв’язок поколінь» неабияк сприяє патріотичному вихованню молоді.

     Наприкінці заходу учасники заходу разом з організаторами стоячи заспівали пісню «Моя Україна».



Коментарі: Залишити коментар
 
X