Слідкуйте за нами

11-05-2017
    6 травня 2017 року о 14 годині на майданчику біля бібліотеки-філії №5 за адресою вул. Ракетна, 2 відбувся святковий захід до 72-ї річниці Перемоги над нацизмом у Європі "Хай буде мир! Хай більше не горить у пеклі війн, твоє життя, людино!". На свято були запрошені учасники бойових дій  та учасники війни мікрорайону, спонсори та представники влади, мешканці Лашків.
    На початку святкового заходу гостей та ветеранів привітали заступник міського голови Усанова Ольга Петрівна та перший заступник міського голови Пилипенко Володимир Михайлович, подарувавши присутнім  каравай.

 

 

 

    Прикрашали свято тематична інсталяція та книжкова виставка "Військовий фотоальбом", вказаний фотоальбом було складено з фотокарток мешканців мікрорайону, які віддали своє життя в ході бойових дій під час війни. Багато мешканців мікрорайону під час святкового заходу переглядали фотографії, впізнавали своїх односельців та ділились спогадами з молодим поколінням.  Створено тематичну інсталяцію у вигляді стандартної кімнати в якій у воєнні часи проживало більшість солдат. Створено атмосферу воєнного часу за допомогою воєнної форми, меблів, літератури, яка була популярна в ті часи. Мешканці мікрорайону в ході святкового заходу вшановували пам`ять своїх загиблих родичів, портрети яких було збережено та продемонстровано присутнім гостям під час декларування віршів пам`яті. В ході святкової програми самодіяльний вокальний колектив мікрорайону заспівував пісні воєнного часу, пісні про Україну, жартівливі народні пісні, які із задоволенням підспівували гості та ветерани. Свято продовжувалось сатиричними гуморесками та комедійною театралізованою постановкою у виконанні членів самодіяльного колективу мікрорайону та працівників бібліотеки. До привітання ветеранів долучились і молоді таланти мікрорайону, було зачитано вірші вдячності та виконано композиції про Україну. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    Наприкінці свята місцеві підприємці Микитенко Олег та  Левченко Олександр влаштували для співмешканців "солдатську кашу" та різноманітні смаколики для дітей.
      Кобеняк Віктор також привітав ветеранів виказавши слова вдячності, подарував продуктові набори та квіти. 
      Задоволені, проведеним у спілкуванні часом, співмешканці запам'ятають святковий захід. Окромі слова вдячності виказував кожен ветеран за увагу, за щирість та атмосферне свято.

Коментарі: Залишити коментар
 
X