Слідкуйте за нами

11-05-2017
    4 травня, напередодні Дня перемоги над нацизмом у Європі для мешканців мікрорайонів  № 23 та №24 було влаштоване свято «Будь славен Перемоги день».
    Громада мікрорайону зібралася на площі біля МЦКіД, що на Раківці, щоб згадати героїв-визволителів, вклонитися їх подвигу, згадати словами подяки тих, хто живий, і тих, хто загинув.
     Вагомий внесок у проведення і організацію свята внесли і працівники бібліотеки-філії №3. 
    Бібліотекарі, одягнуті у військову форму, презентували книжкову виставку «Будь славен Перемоги день», на якій були представлені книги про війну та перемогу, а також видання 40-50-х років минулого століття, які збереглися у фондах бібліотеки. 

 

 

    Також бібліотека організувала фотозону, яка стала справжньою родзинкою свята.  Фотозона була облаштована атрибутами часів війни: солдатською пілоткою, кухлем, чайником, гасовою лампою, офіцерським планшетом, а також фотографіями воєнних років, які збереглися у домашніх архівах працівників та користувачів бібліотеки. Учасники свята залюбки фотографувалися з працівниками бібліотеки, а при бажанні мали змогу зробити фото, вдягнувшись у солдатську гімнастьорку та пілотку, які також надала бібліотека.

 

 

 

 

     Мешканці мікрорайону, які були присутні на святі, отримали масу позитивних емоцій та святковий настрій.




Коментарі: Залишити коментар
 
X