Слідкуйте за нами

10-05-2017

 

Правильний вибір професії в житті людини визначає  основний напрямок її подальшої діяльності. Звичайно, є люди, які змалку знають ким вони хочуть бути, але для більшості молодих людей вибір професії – це складне питання.

 

 

 

У квітні, для ознайомлення з професією бібліотекаря, з учнями 9-х класів працівниками відділу технічної літератури ЦМБ ім. М. Горького був проведений профорієнтаційний вечір «Давня і юна, найкраща професія – бібліотекар!».

Учасники поділилися на дві команди, обрали капітанів та  переглянули електронну презентацію «Моя професія – бібліотекар!». Потім команди прийняли участь в е-квесті «А я – бібліотекар!», за допомогою якого вони, відповідаючи на питання, означені на макеті, створювали дрес-код для бібліотекаря до Дня вишиванки. Капітани команд одержали завдання «Фантик клас», за допомогою якого створили з фантиків цукерок український вінок. В кінці заходу учням був запропонований інтелектуальний квест біля каталогів «Знайди мене», за допомогою якого вони повинні були придбати навички користування алфавітним та систематичним каталогами. 

Коментарі: Залишити коментар
 
X