Слідкуйте за нами

10-05-2017
Травень… Київ… Цвіт каштанів… Червона доріжка довжиною 265 метрів запросила європейське співтовариство меломанів та співочих гостей на найпопулярніше, наймасштабніше, найтриваліше по своєму існуванню, найяскравіше музичне шоу в  Європі!
Юнацький відділ  не зміг  пропустити повз себе цю подію!

 

Тому запропонував  своїм  користувачам і гостям музичне свято в бібліотеці,  в ході якого вони дізналися  безліч цікавих фактів з історії становлення сучасного конкурсу «Євробачення», про участь України в цьому неймовірно строкатому та вражаючому конкурсі, згадали найяскравіших вокалістів, які представляли Україну на сцені «Євробачення» і зайняли місця в першій п’ятірці рейтингу найкращих пісень Європи! 

 

 А також запропонували вболівати разом з юнацьким відділом за наших цьогорічних  конкурсантів – майже земляків та просто гарних хлопців з гурту O.Torvald. 


Увагу присутніх привертав яскравий куточок музичного вечора – перегляд-інсталяція, який був присвячений «Євробаченню» та історії участі України  в цьому неймовірному шоу.  

Там було що переглянути, бо кожен конкурсант, що представляв Україну вражав своєю неповторністю та талановитістю не тільки нас, а й всю європейську спільноту! А на носіях, що були  представлені на нашому перегляді можливо хтось колись свого часу насолоджувався піснями «Євробачення».  

 

 

В кінці свята музики гості заходу отримали частинку «Євробачення 2017» - логотип у вигляді намиста  з найкращими побажаннями від юнацького відділу. 

 

 

 

То ж насолоджуйтеся святом музики в разом з Україною і світом!!!! 



Коментарі: Залишити коментар
 
X