Слідкуйте за нами

03-04-2017

  Всі знають, що 1 квітня святкується день сміху та всіляких розіграшів. А чи відомо вам, що 1 квітня народився великий письменник та наш земляк Микола Гоголь.


Його біографія відома кожному школяру, але все ж таки постать його й досі огортає ореол таємничості. Містика переслідує Гоголя на протязі життя та і після смерті великий письменник зоставив після себе стільки загадок,  що літературознавці і досі не можуть розгадати.


Містикою просякнуті твори геніального творця. Припідняти завісу таємничості та поринути в світ талановитих творів ,  змогли присутні на літературно-містичному вечорі "Відомий невідомий Гоголь"? , що проходив в юнацькому відділі ЦМБ  ім. Горького. 


Перебуваючи під враженням, молоді люди ще довго не розходилися - задавали питання, гортали літературу. Деякі, навіть, намагалися розгадати кросворд по творам М. Гоголя. 

 


А до невеликої інсталяції робочого куточка письменника вишукувалась черга бажаючих сфотографуватися.  Постать М. Гоголя та його твори не залишили нікого байдужими.

 

Коментарі: Залишити коментар
 
X