Слідкуйте за нами

23-03-2017
  22 березня в бібліотеці-філії № 4 відбувся профі-старт"Військова служба - поклик долі", присвячений Дню Національної гвардії України. Гостями та учасниками заходу були випускники ЗОШ № 8 та військовослужбовці в/ч 3059 Національної гвардії України.

 

 

 

 
   Мета цього заходу - ознайомити учнівську молодь з професією військового та становленням Національної гвардії в країні. Такі зустрічі вкрай необхідні, адже вони пробуджують національну самосвідомість, виховують патріотичні почуття та любов до рідної землі. 
     Офіцер по роботі з особовим складом старший лейтенант Віталій Володимирович Музика розповів про символіку і традиції Національної гвардії, переваги та перспективи військової служби за контрактом, умови проходження і порядок працевлаштування на військову службу, можливості безоплатного вступу та здобуття освіти у вищих навчальних закладах Національної гвардії України.

 

     Його захоплююча розповідь супроводжувалася переглядом цікавого патріотичного відео. 

 

   Гвардійці строкової служби в свою чергу поділилися із школярами своїми враженнями про військове життя в частині, розповіли про свій побут, відпочинок, розваги. 

     Окремим розділом заходу стала інформація про участь частини в бойових діях в зоні проведення АТО. Під час спілкування учні виявили неабияку зацікавленість, гвардійці отримали від них низку запитань, на які ті із задоволенням відповідали. 
    Віталій Володимирович навів багато цікавих фактів, розповідаючи про свою нелегку службу, взаємодопомогу і міцну чоловічу дружбу під час виконання військових завдань. 
    Нацгвардійці принесли з собою для старшокласників рекламний матеріал: банер та друковані видання. Адже військові впевнені, що серед чисельної кількості майбутніх випускників обов'язково знайдуться справжні захисники Вітчизни, які з гідністю поповнять лави Національної гвардії. 

 

 

 На завершення зустрічі офіцери та солдати отримали поздоровлення і вітальні листівки, виготовлені руками учнів ЗОШ № 8  та неперевершений музичний дарунок. 

 


      Патріотична пісня "Ти солдат України" пролунала у виконанні випускниці школи Світлани Дерябіної. 

      Учениця Регіонального центру професійно-технічної освіти № 1 м. Кременчука Анастасія Славнікова розважила хлопців веселими піснями. 

 

 

    Наприкінці заходу ведуча привітала всіх присутніх зі святом і побажала як майбутнім захисникам, так і нацгвардійцям козацького здоров'я, мирного неба над головою та рідної землі під ногами.

 


    На згадку всі учасники зустрічі сфотографувалися перед фасадом бібліотеки. 

 


 
 
 
Коментарі: Залишити коментар
 
X