Слідкуйте за нами

10-03-2017

 

    Тарас Шевченко – символ чесності, правди і безстрашності, великої любові до людини. Вся творчість великого Кобзаря зігріта гарячою любов’ю до батьківщини, пройнята священною ненавистю до ворогів і гнобителів народу. Його думи і пісні, його полум’яний гнів, боротьба за світлу долю трудового народу були думами, піснями, гнівом і боротьбою мільйонів.

 

     Творчість Тараса Шевченка влилася в нашу повсякденну дійсність, як могутня ріка вливається в океан. Зараз, як ніколи, розкривається величезна цінність тих високих вимог до людини, які проголосив Кобзар: «Алмазом добрим, дорогим сіяють очі молоді».

 

     9 березня весь український народ святкує день народження великого Кобзаря. Саме з цієї нагоди в бібліотеці-філії №4  був організований тематичний перегляд літератури: «Шевченко – наш. Він для усіх століть…» 

 

     До бібліотеки завітали військовослужбовці в/ч 3059 та учні КПЛНП. Для них була проведена вікторина: «Шевченкова криниця слова не міліє». Відповідаючи на запитання, учасники заходу згадали основні події з життя та творчості поета та відомі вірші про Україну.

 


Коментарі: Залишити коментар
 
X