Слідкуйте за нами

03-03-2017

 

Мисляча людина постійно щось обирає та оцінює. Із океану книг їй потрібно обрати найкращі – ті, які залишать слід у душі, з героями яких можна щиро посміятися, а можна й тихо поплакати.   Книги, які хочеться читати і перечитувати, адже хороша книга – це друг на все життя.

   Тому щоб допомогти користувачам у виборі цікавої літератури бібліотекарі відділу абонементу ЦМБ ім. М.Горького підготували книжкову виставку-рейтинг «Лауреати літературних премій».

 


   Виставка містить три розділи: «Нобелівська премія», «Букерівська премія» та «Пулітцерівська премія». На невеликих роздільниках можна ознайомитися з історією виникнення кожної з премій та її логотипом.


   На цій виставці кожна книга заслуговує на особливу увагу, тому що всі вони надзвичайні!


   Із тих, хто отримав премію не так давно хотілося б виділити роман «Щиголь» Донни Тартт. Про цю книгу Стівен Кінг сказав: «Такі твори, як «Щиголь», - справжня рідкість, що трапляється, певно, разів п’ять на десятиліття. Донна Тартт винагородила читачів надзвичайним художнім твором».

   Не менш цікаві і «Англійський пацієнт» Майкла Ондатже, і «Все те незриме світло» Ентоні Дорра, і «Сага про Форсайтів» Джона Голсуорсі, і… всі інші.

   Запрошуємо всіх завітати до нашої бібліотеки та вибрати цікаву книгу!  


 


  

   

Коментарі: Залишити коментар
 
X