Слідкуйте за нами

23-02-2017

 

Всі ми любимо читати, всі ми маємо друзів і всі ми любимо нашу бібліотеку. То чому ж нам все це і не поєднати? Вирішили бібліотекарі юнацького відділу ЦМБ ім. Горького і запропонували  постійним відвідувачам( а це насамперед юнацька аудиторія) відкрити для себе нові цікаві книги, розширити свій кругозір, і можливо отримати нових друзів-однодумців. Саме для цього  стартувала акція Friend-book зустріч "Цікавий месседж другу"

 

 

 Що це означає? Все надзвичайно просто! Ви повинні поділитися зі своїм другом цікавим фактом, який ви дізналися завдяки книзі.І порекомендувати цю книгу товаришу. В якому вигляді - на ваш розсуд. Приймаються письмові повідомлення, які можна зоставити на  стенді, також будуть зараховуватись і SMS-повідомлення, а також переписка у соцмережах.

 


На допомогу  учасникам оформлений перегляд літератури по ймовірно цікавим напрямкам вподобань молоді.

 

 

 

 

А якщо ви прагнете поради, то щосереди ви можете прослухати тематичні огляди літератури, розклад яких надрукований на інформаційному стенді. 


 Також ви можете дізнатися який ви читач за гороскопом, звичайно якщо ви довіряєте зіркам. А в кишеньці для месседжів зоставити або отримати повідомлення.

Підведення підсумків акції 2 квітня ( щоб ви зрозуміли, що  все серйозно ☺), а переможця у якого буде найбільше повідомлень очікує цікавий приз!

Не прогавте, приймайте  участь, читайте, дивуйтеся, дивуйте друзів!

 

 

 

 

 

Коментарі: Залишити коментар
 
X