Слідкуйте за нами

21-02-2017

 

20 лютого до річниці Революції Гідності та вшанування пам*яті Небесної сотні у бібліотеці – філії № 3 відбулася година безсмертя « Небесна сотня, ви тепер святі».

 

 


Гостями заходу були учасники подій на Майдані 2014 року Вадим Білорус та поет Микола Коржик, працівники МЦК і Д. 

Ведучі заходу провели невеликий екскурс, нагадали хронологію подій 18- 20 лютого 2014 року, продемонстрували відео тих буремних днів, коротко розповіли про загиблого на Майдані кременчужанина  Ігоря Сердюка.

 


 Потім слово взяв Микола Коржик. Як очевидиць тих подій, він дуже емоційно розповів про події які відбувалися в той час у Київі. Затамувавши подих присутні слухали вірші «Героям Майдану», «За волю», « Пам*ять».  Всім бажаючим Микола подарував збірки своїх поезій з дарчими надписами.

Наприкінці зустрічі під відеоряд портретів героїв Небесної сотні, пам*ять загиблих була вшанована хвилиною мовчання. Учасники заходу стоячи передавали один одному символічну свічку пам*яті.

 

 


Закінчився захід на оптимістичній ноті, з надією на те, що Україна відродиться, стане сильною, заможною, незалежною. Працівники МЦКіД  виконали декілька пісень про Україну. 

 


Коментарі: Залишити коментар
 
X