Слідкуйте за нами

13-02-2017
    Відділ читальної зали не перестає дивувати містян заходами, які проходять тут майже не щонеділі. 12 лютого двері відділу були відчинені для всіх, кого зацікавила авторська виставка іграшок із бісеру Марії  Мокрої під назвою «Магічний бісер». Гості були в прямому сенсі зачаровані витворами мистецтва, які створила протягом чотирьох років молода дівчина. На виставці були представлені ляльки та скіпетри, прикраси і симпатичні тваринки. Під час створення певного героя, на який витрачає рівно місяць - відчуває повний релакс. 

 

   Кожен мав змогу не тільки потримати в руках цікавих персонажів, в основному детективних та фантастичних, а й поспілкуватися, задати питання, сфотографуватися з авторкою та побачити сам процес виготовлення нового мультиплікаційного героя, з продемонстрованою наочно власною методикою плетіння.

 

    Протягом тижня всі бажаючі зможуть відвідати виставку іграшок з бісеру та матимуть змогу зустрітися з Марією Мокрою. Потім виставка матиме місце у віконній вітрині, чим дивуватиме перехожих. 



Коментарі: Залишити коментар
 
X