Слідкуйте за нами

08-02-2017

 

День закоханих - довгоочікуване свято для тих, у кого в серці живе любов. Дівчата та хлопці починають готувати привітання і подарунки для своїх коханих задовго до 14 лютого. Є подарунки, які не обов’язково купувати, але цінуються вони дуже дорого. Це увага, любов і ласка.  Навіть недорогу дрібничку можна подати так, щоб в очах коханого заграв промінець щастя.

 

 

 Ви замислилися, що ж можна подарувати своїй коханій людині  на найромантичніше свято? В цьому  вам допоможе книжкова виставка юнацького відділу ЦМБ ім. Горького «Love – гаджет», яка пропонує як традиційні, так і креативні ідеї для привітання.

 

 

 

 

 

 

 


 

Хто ж із нас не любить щось смачненьке? 14 лютого – відмінний привід побалувати коханого ласощами і продемонструвати йому свої кулінарні здібності.


 

Якщо ви талановиті, то завжди можна порадувати свою половинку улюбленою піснею у власному виконанні.  Якщо ж голосу немає, то можна продекламувати вірші про найпрекрасніше почуття у світі.

 

 

 

 

Для сучасної молоді, яка сьогодні майже не випускає з рук мобільного телефону, ми підготували висловлювання видатних людей про кохання, котрі можна відправляти як SMS-повідомлення. 

 

 

А відчути всю глибинну красу прекрасних почуттів, вам допоможуть історії, які стали майже синонімом до слова «кохання». Фото15

То ж у виборі привітання все залежить тільки від вас.  

 


 

Фантазуйте та слухайте своє серце!!! І тоді, ми впевнені,ваше освідчення не залишиться без відповіді. Бажаємо вам щастя і любові!

Коментарі: Залишити коментар
 
X