Слідкуйте за нами

06-12-2016
     «Поезія – найважливіша форма, в якій може виявитись людське мислення». Цією цитатою А. Ламартіна розпочалося засідання клубу «Душі криниця», яке відбулося 30 листопада в сімейній вітальні бібліотеки-філії № 2. 
     Тему засідання, «Поетичні голоси рідного краю», обрано невипадково, тому що, окрім творчості читачів бібліотеки Жук Л.О., Мількіна О.В., з яким було ознайомлено присутніх в авторському виконанні, їм були представлені гості – члени літературного об`єднання «Цвіт калини» з програмою «У Калиновому Версалі». 

 

 

    Вислів Ф. Достоєвського «Творчість – цілісна, органічна властивість людської природи» знайшов своє підтвердження під час виступу кожного з учасників поетичної вистави, бо у віршах, піснях, прозових творах вони розкрили здатність чарувати, підбадьорювати, надихати, зцілювати душу за допомогою поетичного слова  і чарівних звуків музики, а також ніжно розповідати про кохання та гостро — про ненависть та ревнощі.
     Слухачі ніби відчули, що кожне почуте слово торкнулось струн їх сердець, і повністю співпало з відчуттям поетичних творів Ліною  Костенко, якій  належать рядки: "Поезія — це завжди неповторність, якийсь безсмертний дотик до душі...”. 

 

 

     Присутні від душі були вдячні, перш за все, ведучому і організатору Герасименко І.В. за чудову ідею, організацію вистави. В захваті вони залишились від музичних виступів Лебедєвої А., від проникливих  поезій Рябенко Н, Князєвої Л, Димченко Л., і як завжди - від виступів наших читачів, членів літературного об`єднання,  Волкової Н.І., Гладенко Н.В., Головченка В.А.  та інших учасників творчої зустрічі.
       Ця зустріч читачів бібліотеки-філії № 2, серед яких багато талановитих і творчих особистостей, додала їм стимулу до подальших творчих пошуків у різних формах, будь то поезія чи проза, малювання чи вишивання, в`язання чи виготовлення поробок з різних матеріалів і в різних техніках, бо всім вже давно відомо, що нездатних людей немає, є нездатні визначити свої здібності, розвинути їх. 
           



Коментарі: Залишити коментар
 
X