Слідкуйте за нами

05-12-2016
    1 Грудня – Всесвітній день боротьби зі СНІДом. Це повинен знати кожен і усвідомлювати всю небезпеку, яку несе СНІД, і зробити все можливе, щоб уберегти себе і близьких від цієї страшної хвороби. Відділ читальної зали ЦМБ для дорослих також долучився  до цього і у цей день провів у приміщенні КрНУ для студентів інформаційні діалоги «СНІД: попередження небезпеки».
   У вступному слові ведуча заходу, бібліотекар, розповіла про те, яку загрозу людству несе глобальна епідемія, та шляхи її подолання. Студенти  з цікавістю переглянули агітаційні відеоролики та презентацію про СНІД, яка дала їм можливість більше дізнатися про цю жахливу хворобу. Щоб перевірити знання молоді з цієї теми бібліотечні працівники підготували вікторину «Що ви знаєте про СНІД?».

 

  Аудиторія підтримала ідею заходу та активно включилась в роботу: читали тематичні вірші та уривки з прозових тврів, відповідали на запитання вікторини. В кінці заходу всі долучились до своєрідної акції, поставивши свої підписи на плакаті «СНІДу-ні!».

 

   Таким чином ми разом відкрили очі на глобальну проблему не тільки нашої держави, а й усього людства. А якщо ми всі разом об’єднаємо свої зусилля, то зможемо допомогти тим, хто цього потребує. Головне не бути байдужими, адже світ без добра неможливий.

 

 





Коментарі: Залишити коментар
 
X