Слідкуйте за нами

20-10-2016
     «Козацька слава в дзеркалі тисячоліть» - таку назву мала конкурсна програма козацьких забав, присвячена Дню здоров’я і спорту. Бібліотекарі відділу читальної зали разом із майстрами-викладачами професійно-технічного училища №26 (з якими тісно співпрацюємо), організували та провели веселі козацькі естафети для учнів закладу, де кожен продемонстрував свою силу, спритність, витривалість, надійність, кмітливість та майстерність.

      Керівники закладу підбадьорили кожну в команд (а їх було 7), побажавши успіхів та перемоги у змаганнях. 

 

 

     Родзинкою заходу була не менш цікава історична локація, яку представляли козаки, демонструючи антикварні речі, зброю, книги, великоформатну картину «Запорожці пишуть листа турецькому султанові», бочки з порохом і навіть козацькі гармати, які сповіщали про початок свята та переможців. Та які козацькі забави без української пісні, яка лунала від учасників вокального гуртка цього закладу та свіжозвареної каші. Тут на заході було 8 казанів козацького кулішу, власноруч приготовленого учнями. Смачним був захід. По завершенню програми всім вручили грамоти та заохочувальні призи.

 

      Учасники забав з честю впорались з усіма завданнями козацької естафети і не посоромили звання нащадків славних українських козаків.

 





Коментарі: Залишити коментар
 
X