Слідкуйте за нами

10-06-2016
«А давайте придумаємо своє радісне свято!»  - вирішили працівники відділу мистецтв ЦМБ ім.М.Горького. І такою стала головна ідея опен-ейру, що створили бібліотекарі ЦМБ у сквері «Сосновий» 7 червня 2016 р.

Учасниками яскравого дійства стали всі відпочиваючі скверу – від малечі до дорослих. Лунала бадьора музика, і бібліотекарі, перевдягнені у різні казкові персонажі, захопили всіх веселими розвагами.

 

 

 

Погратися у різні веселі рухливі ігри можна було на ігровому майданчику. Лаву «Фотозона» призначили для креативних фотографій. Кожний бажаючий міг за допомогою кумедних аксесуарів і незвичного одягу представити  себе Піратом або Капітаном, Відьмочкою або Клоуном і зробити єдину і неповторну фотографію.

 

 

Куточок творчості «Вигадливі пензлики» запропонував рисувальні ігри і саморобки, малюнки-загадки. А для тих, хто бажав перевірити свою ерудицію, працювала локація «Тут подумати треба…» із загадками,  головоломками і скоромовками для дітей та дорослих із маленькими бонусами за влучну відповідь.  

 

 День гарного настрою промайнув швидко, залишивши по собі прекрасні позитивні спогади, призи і дійсно гарний настрій як у його учасників, так і у бібліотекарів.


Коментарі: Залишити коментар
 
X