Слідкуйте за нами

06-12-2021
        Ольга  Лілік - сучасна письменниця, журналіст. Мешкає і працює у м. Київ. Авторка романів та повістей «Спогади»,   «Чорний дощ»,  «Квіти цикорію». Лауреатка третьої премії часопису «Березіль» за 2015 рік. ЇЇ повість «Чорний дощ»  для   старших підлітків потрапила до Всеукраїнського рейтингу «Книжка року –2018» у номінації «Підліткова та юнацька   література» та ввійшла до короткого списку першої  підліткової премії «Навиворіт».
        «Коли я була підлітком, мені хотілося читати книги про дорослішання і пошуки себе. У нас  такої літератури не було,   тому я шукала закордонних авторів», - згадує авторка.
        В усі часи підліткам потрібні дороговкази, і одним із них може стати книжка, в якій упізнаєш себе і життєві ситуації,   які неодмінно трапилися з тобою.







       Головний герой роману «Квіти цикорію» десять років після драматичних подій намагається втекти від себе. Але всі    його зусилля марні - він безвихідно бродить по колу, катується відчуттям вини, пригнічений та зламаний спогадами. Він     самотній, байдужий до всього і, як здавалося йому, - назавжди. І ось, раптом, несподівана зустріч з юною дівчиною змінює   все в його житті. Його очі інакше стали  бачити світ. Він по-новому починає відчувати себе, і знаходить розуміння, що село,   де мав надію сховатися від випробувань життям, - осередок великого світу. А в людей, які поруч, чисті і гарячі   душі. І цикорій, який багато хто звикло вважає бур’яном,- горда й ніжна польова квітка. Вона чарівна, як небеса. Міцне   коріння дає їй стійкість та наснагу. 
       Для тих, хто багато пережив, вона неоцінний скарб.
       Замовляйте у бібліотеці та читайте романи Ольги Лілік, вони про життя!

Коментарі: Залишити коментар
 
X