Слідкуйте за нами

09-09-2021
      Гаскелл Э.   Мэри Бартон [Текст] : роман / Элизабет Гаскелл. - Харьков : Клуб Семейного Досуга, 2020. -   523 с.
      Мері Бартон – дочка ткача з Манчестера. Вона красива і розумна, але бідна як і вся її родина. Дівчина мріє   вирватися із злиднів. І залицяння багатого Гаррі Карсона стають в пригоді. Бажаючи вийти заміж, вона кидає закоханого   в неї Джема Уілсона, простого  хлопця, друга дитинства. Здавалося б, вибір зроблено і Мері буде щасливою і   забезпеченою. Але трагічна смерть Гаррі перекреслює все. У вбивстві звинувачують Джема. Але він не винен. І тільки   Мері може його врятувати…










 
     Дурунда Н.І.   Зрада [Текст] : роман / Наталія Дурунда. - Харків : Клуб Сімейного Дозвілля, 2020. - 222 с.
     Молодій студентці Марині судилося стати найближчою людиною для сусідської п’ятирічної дівчинки Асі, чия мати   померла. Батько дитини, хірург Роман Богданов, усвідомлює, що до дівчини прикипіла душею не тільки Ася, а й він сам.   Марина й Роман одружуються. Але через п’ятнадцять років у житті Богданових з’являється Гордій — син близького   Романового друга Корнія Задорожного. Дві сім’ї прагнуть поєднати дітей: уже дорослу Настю і на сімнадцять років   старшого Гордія. Ася щаслива й закохана. Проте Гордій не відповідає їй взаємністю. А все тому, що покохав дружину   батькового товариша… Марину! Серце молодої жінки розривається. З одного боку — найрідніші люди, яких нізащо не   зрадить, з іншого — Гордій... Марина зважується на відчайдушний крок. Чи стане їй сили не перейти межу дозволеного?..






 
 
 
     Загг З.   Дівчина Онлайн : соло [Текст] : [роман] / Зої Загг. - Львів : Видавництво Старого Лева, 2021. -   391 с.
    «Дівчина Онлайн: соло» — завершальний роман популярної трилогії британської фешн-блогерки, ютуберки та   письменниці Зої Заґґ.
 У новому навчальному році Пенні задумує таємничий проєкт, про який не розповідає навіть найближчим друзям. Ноа   покидає світове турне до його закінчення, і ніхто, навіть Пенні, не знає, де він. А ще в житті дівчини з’являється   чарівний  фотограф Каллум і нові друзі. Та чи зможе Пенні по-справжньому почати нове життя, якщо здається, що за   кожним рогом на неї чатує привид Ноа? Читайте у третій частині.
 







     Липс Е.   Супруга поневоле [Текст] : роман / Екатерина Липс. - Харьков : Клуб Семейного Досуга, 2020. -   364 с.

     В родині Уілсонів багато дівчаток і все менше грошей. Щоб покращити сімейні справи, юна Еймі виходить заміж за   багатого джентльмена Джеймса Беннета, який годиться їй в батьки. В садибі Беннетів молода дружина потрапляє до   «золотої клітки». Але несподівано з’являється новий помічник чоловіка Семюель Стентон, який пробуджує у Еймі   незнайому досі пристрасть і бажання. Але в нього свої плани на Еймі…
 
 
 
 









     Михаэлидес А.   Безмолвный пациент [Текст] : [роман] / Алекс Михаэлидес. - Київ : [Форс Україна], 2021.   - 349 с.

     У художниці Алісії було ідеальне життя. Щасливий шлюб, розкішний дім, постійно зростаючий попит на її картини. Але   одного вечора вона застрелила свого чоловіка, відомого фотографа і відтоді не промовила і слова. Свою останню   картину «Алкеста» вона написала в очікуванні суду. Автопортрет художниці, підкріплений драматичною історією,   підіймається в ціні. Між тим, підтвердити або спростувати провину Алісії детективи не можуть. А вона мовчить, зачинена   в стінах психіатричної лікарні. Співробітник клініки Тео намагається допомогти Алісії, розговорити її на сеансах   психотерапії та розкрити таємницю трагічної загибелі її коханого чоловіка. Але Алісія мовчить.
 












     О'Брайен А.   Королева в тени [Текст] : роман / Анна О’Брайен. - Харьков  : Клуб Семейного Досуга, 2019.   - 542 с.
     Середньовічна Англія. Шлюб Джоанни та Уільяма Монтегю мав би очистити заплямовану репутацію її роду. Але є одна   перепона – Джоанна вже встигла вийти заміж. ЇЇ обранець – звичайний  лицар Томас Холланд. Таємно вони обвінчалися   і поклялися в коханні один одному. Та хіба це щось значить для тих, хто звик жити з холоднокровного розрахунку?
 
 












     Скотт Е.Дж.   Последняя жена [Текст] : [роман] / Е.Дж.Скотт. - Харьков  : Клуб Семейного Досуга, 2021. -   349 с.

     Двадцять років шлюбу виявились складним рубежем для Пола і Ребеки. Незадовго до річниці Ребекка втрачає роботу   і дізнається, що у чоловіка є коханка. Також Ребека дізнається, що з їх сімейного рахунку зник мільйон доларів. Красиве   життя починає облазити, як фарба. Ребека дізнається, що їх сімейне життя трималося на подружньому обмані…
 
      
 










     Чередник І.Я.   На крилах поезії [Текст] : вірші / Ірина Чередник. - Кременчук : NOVABOOK, 2021. - 109 с.

 
















     Полтавіка. Полтавська енциклопедія : [у 12 т.] Т. 6 : Освіта і наука, кн.3 : Полтава-Яцута. - Полтава : Поліграфічний центр "Мозаїка",  2020. - 1399 с.
     Шостий том 12-томного видання Полтавіки висвітлює найважливіші питання освітньо - наукового процесу на Полтавщині від найдавніших часів до початку XXI ст., дає змогу побачити полтавську складову як невід’ємну частину культурного надбання людства. Видання містить значний текстовий та ілюстративний матеріал.
     Ющенко Ю. Ю.   Чорнобиль - зона-марево, місто майбутнього [Текст] : [поезії] / Юлія Ющенко. - [Кременчук] : Кременчуцька міська друкарня, 2021. - 148 с.



Коментарі: Залишити коментар
 
X