Слідкуйте за нами

01-07-2021
 Абгарян Н. Ю.   Симон [Текст] : роман / Наріне Абгарян. - Київ : Рідна мова, 2021. - 350 с.
 Ситуація трагікомічна: на похорон до старого муляра Симона сходяться чотири жінки, чотири його великі кохання.   А біля труни вже сидить законна дружина, наміряючись побиватися як порядна вдова… Ось так із першої сторінки   до останньої переплітаються сміх і горе, вірність і зрада, холод і тепло в історіях звичайних жителів вірменського   містечка Берд. Проте крізь усю оповідь лейтмотивом проходить щось вище, що, ніби море, піднімається хвилею й   затоплює серця. Неймовірна за силою хроніка переплетених доль, кожне слово якої сповнене любові до людей.



















 Багмуцкая Е.Ю.   Давай не будем уходить [Текст] : роман / Евгения Багмуцкая. - Харьков : Клуб Семейного   Досуга, 2021. - 301 с.
 Мама ніколи мене не любила. Ніжність, турбота, підтримка – замість цього докори і байдужість. Вона покинула нас з   батьком на мій 17-й день народження. Але втративши матір, я зустріла подругу. Тіна стала для мене найближчою   людиною. Вона дала мені те, що я так довго мріяла отримати від мами. А ще у Тіни є брат, Даня. Втрьох ми стали   нерозлучні. І все було добре. Доки не з’явився Олег, чоловік Тіни. Я бачу, як він маніпулює подругою. Цинічний хижак   з тілом спокусника. Я відчуваю, що знову втрачаю близьку людину.














 Гуменюк Н.П.   Плач пересмішниці [Текст] : роман / Надія Гуменюк. - Харків : Клуб Сімейного   Дозвілля,  2021. - 252 с.
 Переламні 1990-і. Юність Нори була сповнена випробувань: зрада батька, безробіття матері, оманливе кохання,   бідність, пастка, в яку її заманили торгівці живим товаром. Розум та наполегливість допомогли Норі не просто   вижити, але й прибрати до рук бізнес чоловікової родини і стати залізною Норою. А ще був прихований від усіх   гріх. Роки мчали стрімголов, помилки минулого лишалися позаду. Але не зникали. Несподівана зустріч з атовцем   Левком збурила в пам’яті Нори болючий спогад. Бо тоді, у боротьбі за найвигідніше місце під сонцем, жінка   втратила щось значно важливіше... Що поєднує впливову бізнесвумен із простим хлопцем-атовцем? І чому Норі   так боляче і водночас так хочеться зазирнути в його очі?..















 Даценко Ю.   Книга в камені [Текст] : роман / Юрій Даценко. - Харків : Клуб Сімейного Дозвілля, 2021. -   316 с.
 1900 рік, Кам’янець. У середмісті жорстоко вбито молодого слідчого. Його тіло повністю знекровлене. Містяни щільніше   зачиняють віконниці та бояться ночі. Подейкують, що то повернулося древнє жахіття. Лікар-хірург із повітового   Проскурова, Яків Ровнєр, приїздить до Кам’янця й опиняється у вихорі загадкових подій. Убивства містян якось   пов’язані  зі стародавніми племенами, що оселилися на кам’янецьких скелях тисячі років тому. Те, що відбувається,   змушує затятого матеріаліста Ровнєра повірити у надприродне і переглянути своє ставлення до старовинних легенд. За   примхою долі він виявляється втягненим у кількасотрічний конфлікт двох могутніх родів, аби розкрити прадавню   таємницю губернського Кам’янця…












 Кудрин О. В.   Дворянин из Рыбных лавок. Одесса-1818 [Текст] : [роман] / Олег Кудрин. - Харьков : Фолио,   2021. - 503 с.
 1818 рік. Одеса, якій даноправо порто-франко, очікує приїзду Олександра І. Тоді вирішиться питання, хто керуватиме   митницею, а це обіцяє великі гроші. І тут стається малопримітне вбивство торгівця рибою. Виявляється, що той – не   простого походження. А вбивство дворянина, та ще напередодні приїзду монарха – це вже серйозно! За  розслідування   береться французський підданний Натан Горліс, який приїхав в Одесу з рекомендацією дюка де Рішельє, та його   товариш козак Степан Кочубей. Їм допомагає поліцейський Афанасій Дримов. Роботи у славної трійці багато…














 Лешко З.П.   Знайди мене [Текст] : роман / Зоряна Лешко. - Харків : Клуб Сімейного Дозвілля, 2020.   -  269 с.
 Іван став першим чоловіком у житті Марії. З ним вона з наляканої маленької дівчинки перетворилася на жінку,   що знає собі ціну. Романтика побачень змінилася подружніми буднями. Минуло шість років. Марія вкотре при   надії, хоч усі попередні вагітності були невдалими. Одного вечора жінка отримує повідомлення: відео, на якому   Іван цілується з молодою красунею. Марія наче зривається з небес на землю. Вона знову втрачає дитину,   пориває з коханим і просить батька заховати її якнайдалі від усіх. Так, щоб Іван ніколи не знайшов її. Чоловік   ладен на все, аби розповісти дружині правду, яку вона не схотіла слухати. Та де тепер шукати Марію? Як   виправити помилки, яких не скоював? І як жити у світі без тієї, що і є твоїм світом?

















 Моррис Т.   Безумная медицина : странные заболевания и не менее странные методы лечения в   истории медицины [Текст] / Томас Моррис. - Київ : Бомбора : [Форс Україна], 2020. - 330 с.
 В цій цікавій колекції історичних курйозів зібрані самі дивні випадки , які ставили  в глухий кут лікарів з усього   світу. Від Голландії XVII ст. до царської Росії, від сільської  Канади до китобійного судна в Тихому океані — люди   здійснювали  глупства скрізь, наносячи собі шкоду, а лікарям потрібно все це виправляти. Ця книга, що поєднує в   собі захоплюючу історію і гострий гумор,  розповість вам про самі смішні і дивні куточки медичної історії, завдяки   якій сучасні лікарі мають можливість і знання лікувати більшість захворювань.

















 Реутов С.В.   Легенды бандитской Одессы [Текст]. - Харьков : Клуб Семейного Досуга, 2019. - 317 с.
 Одеса — «жемчужина у моря», Південна Пальміра. Але за химерною архітектурою ховається таємний бік цього міста —   бандицька Одеса, оповита легендами про резонансні злочини і неймовірні афери. Книга про книмінальні авантюри минулого,   які стали справжньою злочинною «класикою».














 Щеглова Л.   Мрія метелика [Текст] : роман / Лія Щеглова. - Харків : Клуб Сімейного Дозвілля, 2019. - 252   с.
 Він з’явився в її житті раптово. І вибухнув вулкан пристрасті. Дорослий, досвідчений, забезпечений і загадковий. За   майже два роки їхніх бурхливих стосунків вона не дізналася про нього нічого. А потім він зник. Забравши з собою все.   Навіть її душу. Сенсу жити більше не було. Вона, як метелик, згоріла на попіл у полум’ї пристрасті. А потім —   випадкова  зустріч із Сергієм. Одруження, нормальне життя з нормальним чоловіком. Якого вона ніколи не кохала й не   цінувала. Доки він не зник… Де він? І що відбувається?
 Здається, історія йде по колу. Усе повторюється знову. Але крила метелика не можуть згоріти двічі. І справжнє кохання   трапляється лише одного разу. Один раз на все життя.











1.  Винк Т.   Мое второе "Я" [Текст] : роман / Таня Винк. - Харьков : Клуб Семейного Досуга, 2021. - 285 с.
2.  Дюнан С.   Святые сердца [Текст] : роман / Сара Дюнан. - Харьков : Клуб Семейного Досуга, 2020. - 502 с.
3.  Клочкова В.А. Муж в обмен на счастье [Текст] : роман / Таня Винк. – Київ : Форс Україна, 2020. – 283 с.
4.  Омер М. Заживо в темноте [Текст] : [роман] / Майк Омер. – [Київ]: Inspiria [Форс Україна], 2020. – 410с.
5.  Призрачный замок [Текст] : сборник / Чарльз Диккенс, Артур Конан Дойл, Эдит Несбит, Оскар Уайльд и др.. - Харьков : Клуб Семейного Досуга, 2020. - 635 с.
6.  Ренар М.   Таинственные превращения [Текст] : повести / Морис Ренар. - Харьков : Клуб Семейного Досуга, 2019. - 316 с.
7.  Хьюм Ф.  Зеленая мумия [Текст] : сборник / Фергюс Хьюм. - Харьков : Клуб Семейного Досуга, 2019. - 316 с.
















Коментарі: Залишити коментар
 
X