Слідкуйте за нами

04-04-2016

30.03. 2016 р. в приміщенні відділу технічної літератури Центральної міської бібліотеки ім. М. Горького відбулося відкриття Пункту європейської інформації.

 

 

Створення Пункту - одне з завдань проекту "Все про Європу: читай, слухай,  дізнавайся в Пунктах європейської інформації", який оголосила Українська бібліотечна асоціація серед бібліотек України  за підтримки програми Європейського Союзу "Еразмус + (Жан Моне).

Переможцем цього конкурсу  став відділ технічної літератури ЦМБ

ім. М. Горького,  на базі якого створено Пункт європейської інформації.

 

 

У Пункті європейської інформації оформлена цікава ілюстративна виставка «Парад країн Євросоюзу» та інформаційні стенди, на яких  Ви знайдете інформацію з  корисними  посиланнями з працевлаштування та навчання в країнах ЄС.

У заході приймали участь студенти КрНУ ім. М. Остроградського, учні з малозабезпечених родин та сімей-воїнів АТО ЗОШ № 28.

 


 

Перед присутніми виступили та надали необхідну інформацію:

Терещенко Світлана Олександрівна, представник Кременчуцького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги;

Литвиненко Людмила Миколаївна, спеціаліст Кременчуцького міськрайонного  центру зайнятості;

 

Брижаха Костянтин Григорович, перший віце-президент  Асоціації сприяння міжнародному бізнесу та розвитку;

 


Сизон Наталія Анатоліївна, заст. директора Кременчуцької  централізованої бібліотечної системи для дорослих.

 

Всіх, хто зацікавлений  в інформації про ЄС,  кого цікавлять питання навчання, працевлаштування в країнах Європейського Союзу, запрошуємо до Пункту європейської інформації за адресою:

м. Кременчук, вул. Європейська,66/13 (Щорса), відділ технічної літератури 

Коментарі: Залишити коментар
 
X