Слідкуйте за нами

24-05-2016

 

21.05. 2016 р. в рамках святкування Днів Європи в Україні Центральна міська бібліотека ім. М. Горького приєдналася до загальноміських заходів з нагоди цього свята.


 

На площі Незалежності був розгорнутий Європейський квартал, де проходили основні святкові заходи.

Координатор проекту «Все про Європу: читай, слухай, дізнавайся в Пунктах європейської інформації» Шевченко Алла Миколаївна розповіла  мешканцям міста  про мету,  основні напрями  його  діяльності, проінформувала про послуги, які вони можуть тут отримати.

 


 

Щоб кременчужани  мали можливість ознайомитися з роботою Пункту європейської інформації,  працівники бібліотеки представили мешканцям міста захід, який ми так і назвали «Виїзний Пункт європейської інформації» і розмістили його на центральній вулиці міста біля читальної зали бібліотеки.

Різноманітні конкурси, вікторини, цікаві бліц-інформіни  були на цьому заході.

 


 

Скільки бажаючих було прийняти участь у конкурсі  Evro-book «Подорож країнами Євросоюзу», відповісти на питання вікторини «Книжковий подіум «Європа в чемодані»!

 

 


 

Перехожі, особливо молодь, бажали стати учасниками цікавої акції  Grossing picture «Кременчук європейський».


 

 

 


 

Які гарні малюнки створили учасники цього конкурсу, особливо гарними були роботи учнів художньої школи!

Ми переконалися, як бажає молодь бачити наше місто гарним та по-європейськи  сучасним.

 


 

Перевірити свої знання  про  країни  ЄС  мали  можливість кременчужани, які виявили бажання прийняти участь у конкурсі «Євросоюз на долоні»: малюємо карту разом».

 

 


 

Ще безліч інших родзинок було на цьому святі:  парад єврокульок «Впізнай мене», гра на швидкість та кмітливість «Розмотай мотанку» з цікавими питаннями  про столиці ЄС.


 

 


 

На святі всім, хто зацікавився діяльністю Пункту європейської інформації,  бібліотекарі роздавали   листівки-запрошення,  а переможці конкурсів отримували солодкі призи та повітряні кульки.

Коментарі: Залишити коментар
 
X