Слідкуйте за нами

02-10-2019
Створення сучасного комфортного, інформаційно- та технічно оснащеного, навчально-розважального медіацентру «Поліглот» для всіх бажаючих, де одночасно можна вивчати іноземні мови, спілкуватися з носіями мовами, насолоджуватися переглядом фільмів іноземними мовами та ділитися враженнями з носіями мов, користуватися найбагатшими в місті фондами літератури іноземними мовами  - ось таку мету ставлять собі бібліотекарі. Людмила Великотрав - бібліотекар відділу літератури іноземними мовами ЦМБ - представила проект за номером 57 в рамках Громадського бюджету Кременчука-2019.

Відділ літератури іноземними мовами ЦМБ в 2019р. відвідало близько 6000 чоловік, на базі відділу функціонують на постійній основі Англомовний розмовний клуб «Speaking Club» (відвідують 40 і більше осіб), Кіноклуб (перегляд фільмів іноземними мовами), а також відновлюють свою діяльність клуби з вивчення польської та німецької мов з волонтерами Європейської волонтерської служби (відвідують по 20 і більше осіб). Дані клуби інколи проходять одночасно. 
В 2019 році у нашому відділі, актовій залі та вітальні було зроблено ремонт. Але:
1. Не вистачає місця для відвідувачів клубів;
2. Старі, громіздкі та незручні меблі;
3. Морально та фізично зношена техніка для вивчення мов (ПК з лінгафонним обладнанням) та не вистачає хоча б ще одного комп’ютеризованого місця;
4. Морально та фізично зношена техніка для проведення кіноклубів та зустрічей в клубах по вивченню мов;
5. Відсутність розважально-навчальних матеріалів, зокрема настільних ігор.

 В той же час втілення проекту стане запорукою залучення більшої кількості жителів міста Кременчука до вивчення іноземних мов на базі відділу літератури іноземними мовами ЦМБ, створення комфортних умов для навчання та відпочинку відвідувачів медіацентру, створення сучасного лінгафонного кутка для жителів міста Кременчука, модернізації технічного оснащення роботи клубів з вивчення іноземним мов та кіноклубу. Долучайтеся до голосуваня! Важливий кожен голос!

Коментарі: Залишити коментар
 
X